Carsten Byhring

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Men Olsen-banden var ikke død 1984 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-bandens aller siste kupp 1982 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden gir seg aldri! 1981 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry mot nye høyder 1979 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden + Data Harry sprenger verdensbanken 1978 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden & Dynamitt-Harry på sporet 1977 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden for full musikk 1976 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-bandens siste bedrifter 1975 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Øjvind DK/Spillefilm
Olsen-banden møter kongen og knekten 1974 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry går amok 1973 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden tar gull 1972 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry 1970 Kjell Jensen U/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Kjell Jensen U/Spillefilm
Sult 1966 Kusk DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412