Søren Melson

1916-1984

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Det parallelle lig 1982 Instruktion DK/Spillefilm
Jeg vil ikke være alene 1980 Instruktion Tv-film
Audiens 1980 Instruktion Tv-film
Fet og Pet 1980 Instruktion Tv-film
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Instruktion Tv-film
Baronens testamente 1979 Instruktion Tv-film
Tribadernes nat 1978 Instruktion Tv-film
Brandtomten 1976 Instruktion Tv-film
En let smerte 1976 Instruktion Tv-film
Panik før lukketid 1976 Instruktion Tv-film
Anna Sophie Hedvig 1975 Instruktion Tv-film
Lille mand farvel 1975 Instruktion Tv-film
Ægteskabet mellem lyst og nød 1975 Instruktion Tv-film
Ørknens luftsyn 1975 Instruktion Tv-film
Faderen 1974 Instruktion Tv-film
Gamle dage 1974 Instruktion Tv-film
Tango 1973 Instruktion Tv-film
Pigerne 1973 Instruktion Tv-film
Særlige spor 1973 Instruktion Tv-film
Werner Holgersen 1972 Instruktion Tv-film
Bagagerummet 1972 Instruktion Tv-film
Næsehornet 1972 Instruktion Tv-film
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Instruktion Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Instruktion Tv-film
Smuglerne 1970 Instruktion Tv-serie
Kongen skal dø 1970 Instruktion Tv-film
Din underskrift 1969 Instruktion Tv-film
Sig ja til livet 1969 Instruktion Tv-film
Bananmanden 1969 Instruktion Tv-film
Tag trappen gorilla 1969 Instruktion Tv-film
Slutspil 1969 Instruktion Tv-film
Henrik IV 1968 Instruktion Tv-film
9 ordbilleder 1967 Instruktion Tv-film
Antigone 1967 Instruktion Tv-film
Stillads III 1967 Instruktion Tv-film
Bukserne 1967 Instruktion Tv-film
Boksning for een person 1966 Instruktion Tv-film
Den skaldede sangerinde 1966 Instruktion Tv-film
Jeppe her på bjerget 1966 Instruktion Tv-film
Stillads 1966 Instruktion Tv-film
Stillads 2 1966 Instruktion Tv-film
Ikke osse, Joe 1966 Instruktion Tv-film
Farligt sving 1965 Instruktion Tv-film
Philip Hotz bliver rigtig vred 1965 Instruktion Tv-film
Intermezzo 1965 Instruktion Tv-film
Morder uden betaling 1965 Instruktion Tv-film
Melodien, der blev væk 1965 Instruktion Tv-film
Den gamle 1964 Instruktion Tv-film
Et fjernsynsmareridt 1964 Instruktion Tv-film
Den forførte luder 1964 Instruktion Tv-film
Enetime 1962 Instruktion Tv-film
De fem år [skoleudg.] 1960 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Christine Swane 1959 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Stumspil 1959 Instruktion Tv-film
Parasitterne 1958 Instruktion Tv-film
Dreamy 1957 Instruktion Tv-film
Korsikaneren 1957 Instruktion Tv-film
B & W Alpha 1956 Instruktion DK/Dokumentarfilm
De fem år 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Østersen og Perlen 1955 Instruktion Tv-film
Kivfuglen 1955 Instruktion Tv-film
Enden på begyndelsen 1955 Instruktion Tv-film
Jyske kyst 1954 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vivian venter sig 1954 Instruktion Tv-film
Alt er godt 1954 Instruktion Tv-film
Amor og Psyche 1953 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Guldkalven 1953 Instruktion Tv-film
Drømmemageren 1953 Instruktion Tv-film
De røde tjørne 1953 Instruktion Tv-film
Aldrig skråt 1952 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Expert services 1952 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Jo enklere jo bedre 1952 Instruktion DK/Dokumentarfilm
En af tusind 1952 Instruktion Tv-film
Fabrikken Caroline 1951 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Blind 1950 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Punkt præludium 1949 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Biblioteket er åbent 1949 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Om rationalisering 1948 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Rumstudie I - II - III 1948 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Hvert syvende sekund 1948 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Giv dem en Chance 1948 Animation DK/Dokumentarfilm
Hatten er sat 1947 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Klip DK/Spillefilm
Denmark Grows Up 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
People's Holiday 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Taaren 1947 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Kød 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Billet Mrk. 1946 Instruktørassistent DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Instruktion DK/Spillefilm
Koen 1944 Instruktion DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ellen Birgithe Nielsen spiller 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kutter H 71 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vi kunde ha' det saa rart ! 1942 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Markernes grøde 1942 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Brændsel til Vinter 1942 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Jens Langkniv 1940 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412