Kjeld Simonsen

1920-1988

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Samson og Sally 1984 Animation DK/Kort fiktion
Bamses billedbog 1983 Animation (fortekster) Tv-serie
Hvordan det videre gik den grimme ælling 1982 Animation DK/Kort fiktion
Trællenes børn 1980 Animation DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Animation DK/Spillefilm
Trællenes oprør 4 - Den sorte død 1979 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes oprør 5 - Oprør og svig 1979 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes oprør 6 - Bøddelens datter 1979 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 1978 Animation DK/Spillefilm
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forurening 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Animation DK/Kort fiktion
Trællene 1 - Halte 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 2 - Ylva 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 3 - Oluf 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Animator DK/Dokumentarfilm
Instalment - Abzahlung - Tempérament - Afbetaling 1974 Animation DK/Dokumentarfilm
Orfeus og Julie 1970 Klip DK/Eksperimentalfilm
Mixed double 1970 Klip DK/Eksperimentalfilm
Konen med æggene 1970 Instruktion DK/Kort fiktion
Vanddråben 1969 Manus DK/Kort fiktion
Psychedille 1968 Animation DK/Eksperimentalfilm
The Saints 1968 Klip DK/Kort fiktion
Solen går ned 1968 Manus DK/Kort fiktion
Cellens fysiologi 1967 Animation DK/Dokumentarfilm
K for klods 1967 Manus DK/Dokumentarfilm
Drengen der gik ud i verden for at finde en løve at lege med 1967 Instruktion DK/Kort fiktion
Med lov skal bro bygges 1964 Animation DK/Dokumentarfilm
Ballet ballade 1962 Animation DK/Eksperimentalfilm
Fyrtøjet 1946 Animation DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412