Charlotte Gainsbourg

/F. 1971

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Snemanden 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Samba 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Joe DK/Spillefilm
3 Hearts 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Joe DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Claire DK/Spillefilm
The tree 2010 Dawn O'Neil U/Spillefilm
Antichrist 2009 She DK/Spillefilm
The City of Your Final Destination 2009 Arden Langdon U/Spillefilm
The Science of Sleep 2006 Stephanie U/Spillefilm
Den ny verden 2006 Lucy U/Spillefilm
Lemming 2005 Benedicte Getty U/Spillefilm
Den lille tyvetøs 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412