Bo Christensen

/F. 1937

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Regel nr. 1 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Co-producer DK/Spillefilm
Den eneste ene 1999 Executive producer DK/Spillefilm
Europa 1991 Producer DK/Spillefilm
Et paradis uden billard 1991 Co-producer U/Spillefilm
Landsbyen 1991 Producer Tv-serie
Manden der ville være skyldig 1990 Producer DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Producent DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Producer DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Producerassistent DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Producer DK/Spillefilm
Time out 1988 Executive producer DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Producer DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Producer DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Producer DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Producent Tv-serie
Mord i mørket 1986 Producer DK/Spillefilm
Oviri 1986 Produktionschef DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Producer DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Producer DK/Spillefilm
Hesten i vesten 1985 Producer DK/Kort fiktion
Rainfox 1984 Producer DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Produktionschef DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Matador 1978 Producer Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Guide i Paris DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens siste bedrifter 1975 Ung diplomat U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Produktion DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Produktionschef DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Rejseleder DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Martha 1967 Produktion DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Produktion DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Produktion DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Producent DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
6th Favorite Foreign Language Film Ever:
Gabriel Axel
2000 Landmark Theatres Popular Poll 2000 Babettes gæstebud
Eventpris:
Michael Dela
1996 Abu Dhabi Danish Film Arrangement 1996 Babettes gæstebud
Bedste Udenlandske Spillefilm, BAFTA:
Gabriel Axel
1989 BAFTA, British Academy Awards 1989 Babettes gæstebud
Bedste Kvindelige Skuespillere:
Stéphane Audran
1989 BAFTA, British Academy Awards 1989 Babettes gæstebud
Best Foreign Language Film:
Gabriel Axel
1989 BFFS, British Federation of Film Societies 1989 Babettes gæstebud
Nominated Best Foreign Film 1989 Paris French Film Academy, César 1989 Babettes gæstebud
Bedste Instruktør, Ungdomsjury:
Gabriel Axel
1988 Brussels International Film Festival 1988 Babettes gæstebud
Le grain d' or:
Gabriel Axel
1988 Brussels International Film Festival 1988 Babettes gæstebud
Bedste Film, Presse Jury:
Gabriel Axel
1988 Brussels International Film Festival 1988 Babettes gæstebud
Bedste Film, Ungdomsjury:
Gabriel Axel
1988 Brussels International Film Festival 1988 Babettes gæstebud
Robert, Bedste Kvindelige Hovedrolle:
Stéphane Audran
1988 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1988 Babettes gæstebud
Best Creation of Female Part:
Gabriel Axel
1988 Digne Women's Film Festival 1988 Babettes gæstebud
Bedste Kvindelige Skuespillere:
Stéphane Audran
1988 Digne Women's Film Festival 1988 Babettes gæstebud
Oscar, Best Foreign Language Film:
Gabriel Axel
1988 Los Angeles, Oscar Academy 1988 Babettes gæstebud
Grand Jury Pris:
Gabriel Axel
1988 Rouen, Fest. du Cinema Nordique 1988 Babettes gæstebud
Publikums Prisen 1988 Rouen, Fest. du Cinema Nordique 1988 Babettes gæstebud
Shown in Un certain Regard 1987 Cannes, Festival de 1987 Babettes gæstebud
Prix Oecumenique:
Gabriel Axel
1987 Cannes, Festival de 1987 Babettes gæstebud
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 27-05-2013 Babettes gæstebud
San Sebastian International Film Festival 21-09-2012 Babettes gæstebud
FOR TEST USE ONLY - festival 17-04-2012 Babettes gæstebud
Galway International Film Festival, Film Fleadh 06-07-2010 Babettes gæstebud
Hong Kong International Film Festival 05-08-2009 Babettes gæstebud
Lübeck, Nordische Filmtage 29-10-2008 Babettes gæstebud
Cork Film Festival 14-10-2007 Babettes gæstebud
New York Scandinavian House 19-09-2007 Babettes gæstebud
Taipei Film Festival 22-06-2007 Babettes gæstebud
Bukarest EU-Filmfestival 26-04-2007 Babettes gæstebud
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 21-03-2007 Babettes gæstebud
Lithuania Scanorama Film Forum 11-11-2006 Babettes gæstebud
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 01-10-2006 Babettes gæstebud
Berlinale 09-02-2006 Babettes gæstebud
Dijon Int. Festival of Cinema & Gastronomy 02-11-2005 Babettes gæstebud
Dijon Int. Festival of Cinema & Gastronomy 17-11-2004 Babettes gæstebud
Damascus Int. Film Festival 06-12-2003 Babettes gæstebud
Copenhagen International Film Festival 13-08-2003 Babettes gæstebud
Rome Vatican Screening 08-05-2003 Babettes gæstebud
New York Scandinavian House 03-10-2001 Babettes gæstebud
Riga "...And The Word Became Film" 14-04-2001 Babettes gæstebud
Rønshoved Højskole 01-02-2001 Babettes gæstebud
Sheffield Cinema Showroom 21-06-2000 Babettes gæstebud
Københavns Universitet 01-02-2000 Babettes gæstebud
Ottawa National Gallery 30-12-1999 Babettes gæstebud
London Gabriel Axel Retrospective 02-07-1999 Babettes gæstebud
Rabat EU Film Festival 16-11-1998 Babettes gæstebud
International Film Festival of Wales 13-11-1998 Babettes gæstebud
Lübeck, Nordische Filmtage 05-11-1998 Babettes gæstebud
London National Film Theatre 24-08-1998 Babettes gæstebud
Greifswald Nordischer Klang 06-05-1998 Babettes gæstebud
Damaskus Danish Film Week 03-05-1998 Babettes gæstebud
Haderslev The Well Told Story 16-03-1998 Babettes gæstebud
Kuala Lumpur EU Film Festival 30-09-1997 Babettes gæstebud
Freiburg Script Workshop 04-06-1997 Babettes gæstebud
Ljubljana Retrospective of European Film 15-05-1997 Babettes gæstebud
Cotonou EU Film Festival 03-05-1997 Babettes gæstebud
New York Danish Film Event 11-04-1997 Babettes gæstebud
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 13-03-1997 Babettes gæstebud
Riga Danish Cultural Institute 01-10-1996 Babettes gæstebud
Mexico Muestra de Cine Danés en America 30-04-1996 Babettes gæstebud
Kiel Festival Cinarchea 18-04-1996 Babettes gæstebud
Nicaragua Muestra de Cine Danés 01-04-1996 Babettes gæstebud
Costa Rica Muestra de Cine Danés 05-03-1996 Babettes gæstebud
Niamey EU Film Festival 15-01-1996 Babettes gæstebud
Niger EU Film Festival 15-01-1996 Babettes gæstebud
Johannesburg Scandinavian Film Festival 20-11-1995 Babettes gæstebud
Corsica, Lama Film Festival 01-08-1995 Babettes gæstebud
Prague Brno EU Film Festival 21-04-1995 Babettes gæstebud
Paris Danish Cultural Week 29-03-1995 Babettes gæstebud
Ouagadougou European Film Week 04-04-1994 Babettes gæstebud
Porto University of Porto, Nordic Culture Festival 15-11-1993 Babettes gæstebud
Nairobi EU Film Festival 13-10-1993 Babettes gæstebud
København Open Air 09-08-1993 Babettes gæstebud
Warsaw Danish Film Week 05-07-1993 Babettes gæstebud
Sofia Bulgarska Nacionalna Filmoteka 15-05-1993 Babettes gæstebud
Kuala Lumpur EU Film Festival 17-12-1992 Babettes gæstebud
Latvia Baltic Films 15-11-1992 Babettes gæstebud
London Barbican Centre 12-11-1992 Babettes gæstebud
Poznan Nordic Film Week 04-04-1992 Babettes gæstebud
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 11-03-1992 Babettes gæstebud
Poznan Nordic Film Week 25-11-1991 Babettes gæstebud
Utrecht Dutch Film Days 18-09-1991 Babettes gæstebud
Copenhagen Sommerbio 15-07-1991 Babettes gæstebud
Moscow Danish Film Week 20-04-1991 Babettes gæstebud
Rome The Italian Cultural Institute 16-04-1991 Babettes gæstebud
New York American-Scandinavian Foundation 11-04-1991 Babettes gæstebud
New York Nordic Film Festival 11-03-1991 Babettes gæstebud
Gijon International Film Festival 20-07-1990 Babettes gæstebud
København Open Air 11-06-1990 Babettes gæstebud
København Frue Plads Turistarrangement 10-06-1990 Babettes gæstebud
Algeria Danish Film Week 16-01-1990 Babettes gæstebud
Barcelona Danish Film Week 16-10-1989 Babettes gæstebud
Montreal Danish Film Week 03-09-1989 Babettes gæstebud
Manila Kulturmanifestation 10-04-1989 Babettes gæstebud
Belgrade International Film Festival 27-01-1989 Babettes gæstebud
New Delhi Filmotsav 10-01-1989 Babettes gæstebud
Lanester Danish Film Week 08-11-1988 Babettes gæstebud
Vancouver International Film Festival 30-09-1988 Babettes gæstebud
Digne Women's Film Festival 20-09-1988 Babettes gæstebud
Vevey International Comedy Film Festival 22-08-1988 Babettes gæstebud
Minneapolis, Rivertown Int. Fi 29-04-1988 Babettes gæstebud
Los Angeles, Oscar Academy 11-04-1988 Babettes gæstebud
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 02-03-1988 Babettes gæstebud
Berlinale 12-02-1988 Babettes gæstebud
Rotterdam, International Film Festival 28-01-1988 Babettes gæstebud
Brussels International Film Festival 14-01-1988 Babettes gæstebud
London Film Festival 12-11-1987 Babettes gæstebud
Cork Film Festival 25-09-1987 Babettes gæstebud
Toronto International Film Festival 10-09-1987 Babettes gæstebud
Brussels Kvalitetsfilmarrangement 01-07-1987 Babettes gæstebud
Rimini Europa Cinema 01-07-1987 Babettes gæstebud
La Rochelle Intern. Film Festival 27-06-1987 Babettes gæstebud
Cannes, Festival de 07-05-1987 Babettes gæstebud
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412