Waldemar Bergendahl

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Arn - riget ved vejens ende 2008 Produktion U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Producer U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Producer U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Producer U/Spillefilm
Pippi på de syv have 1999 Producer U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Producer U/Spillefilm
Hamsun 1996 Associate producer DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Co-producer DK/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Producer U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Producer U/Spillefilm
Joker 1991 Executive producer U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Producer U/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Producer U/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Produktion U/Spillefilm
Mit liv som hund 1985 Producer U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Producer U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Producer U/Spillefilm
Giliap 1973 Produktion U/Spillefilm
Joe Hill 1971 Produktion U/Spillefilm
Elvira Madigan 1967 Produktion U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412