Leif Jappe

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En forførers dagbog 2010 Foto DK/Eksperimentalfilm
Færgeturen - En historie fra Færøerne 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Brudepigen 2003 Instruktion DK/Kort fiktion
De grønne is 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Juleevangeliet 1994 Foto DK/Eksperimentalfilm
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Foto Tv-film
Triers element 1991 Foto Tv-dokumentar
Parløb 1990 Foto Tv-serie
Guitarracisten 1990 Foto DK/Kort fiktion
Thomas - 15 år 1985 Foto Tv-dokumentar
Santer - en dreng fra Sri lanka 1-3 1980 Instruktion Antologi
Santer - en dreng fra Sri Lanka 1. Santer får en drage 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Slå først Jensen 1971 Foto Tv-film
Tre mand frem for en trold 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sult 1966 Fotografassistent DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Fotograf DK/Spillefilm
Familiebilleder 1964 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Pigen og pressefotografen 1963 Kameraassistent DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Foto DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412