Hans Rostrup

1937-2005

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Bryggeren 1996 2.herre hos Bissen Tv-serie
Attentat 1980 Kriminalassistent Juncker DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Hugo, Davids bror DK/Spillefilm
Matador 1978 Lærer Asser Tv-serie
Den korte sommer 1976 Prædikant DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Holger Lindhardt Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Anna Sophie Hedvig 1975 Medvirkende Tv-film
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Politiassistent DK/Spillefilm
Kommunisten 1971 Tv-medarbejder Tv-film
Smuglerne 1970 Medvirkende Tv-serie
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Medvirkende Tv-film
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Sommer i Tyrol 1964 Student i rejseselskabet DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Eriks kammerat i Paris DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412