Anders Mastrup

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hodja fra Pjort 2017 Producer DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Executive producer DK/Spillefilm
Albert 2015 Producer DK/Spillefilm
Min lille hund Mester - Katteballade 2015 Co-producer DK/Kort fiktion
Olsen Banden på dybt vand 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Tankebobler - En lille film om venskab 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Tankebobler - Drømmeland, et sted hvor alt kan ske 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Tankebobler - Når man bliver gammel 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Hokus Pokus Alfons Åberg 2013 Co-producer U/Spillefilm
Niko 2 - De flyvende brødre 2012 Co-producer U/Spillefilm
Piggy 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Executive producer U/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Executive producer U/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Executive producer DK/Spillefilm
Asterix og vikingerne 2006 Executive producer U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Executive producer DK/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Executive producer U/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Associate producer DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Executive producer Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Producer DK/Spillefilm
Pinocchio i Hollywood 1999 Produktion DK/Dokumentarfilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Line producer DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Line producer DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Producer DK/Spillefilm
Ferngully - eventyret om skoven 1992 Studio manager (Danmark) U/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Animation DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Børnejuryens 1. Pris, Animation 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Hjælp! Jeg er en fisk

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Oulu Int. Children's Film Festival 16-11-2015 Albert
Sevilla Festival de Cine 06-11-2015 Albert
Chicago Int. Children's Film Festival 23-10-2015 Albert
Amsterdam Cinekid 15-10-2015 Albert
Seoul International Youth Film Festival 05-08-2015 Albert
Mexico Festival Int. De Cine Para Niños 03-08-2015 Albert
Stuttgart International Animation Film Festival 05-05-2015 Albert
Rio de Janeiro Film Festival 26-09-2002 Hjælp! Jeg er en fisk
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412