Lise Ann Mangino

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hodja fra Pjort 2017 Line producer DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Line producer DK/Spillefilm
Albert 2015 Line producer DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Line producer DK/Spillefilm
Historien om en snor 2013 Line producer DK/Kort fiktion
Piggy 2012 Producer DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Line producer DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Line producer (Danmark) U/Spillefilm
Rocky 2008 Line producer U/Kort fiktion
Den grimme ælling og mig 2006 Postproduktionschef DK/Spillefilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Foto DK/Kort fiktion
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Foto DK/Kort fiktion
Valhalla 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412