Erik Hansen

1913-2003

Skuespiller. Født 28/11 1913 (Hans Erik Markvad Hansen), død 8/9 2003.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lad isbjørnene danse 1990 Lasses farfar DK/Spillefilm
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Værtshusholder Tv-film
Næste week-end 1982 Medvirkende Tv-film
Verden er så stor, så stor 1980 Medvirkende Tv-film
Sparekassen 1980 Medvirkende Tv-film
Nedrykning 1979 Medvirkende Tv-film
Flagermusen 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412