Tom Jensen

/F. 1965

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Overlæge DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Henrik Tv-serie
Trolls 2016 Stemme U/Spillefilm
Dicte 3 2016 Præst Tv-serie
Idealisten 2015 Bent Ove Andersen DK/Spillefilm
Eventyret om Askepot 2015 Stemme U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Stemme U/Spillefilm
Den gode dinosaur 2015 Stemme U/Spillefilm
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Stemme U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Bankerot 2014 Terapeut Tv-serie
Otto er et næsehorn 2013 Stemme DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Stemme U/Spillefilm
Rita 2 2013 Mogens, Davids far Tv-serie
Marco Macaco 2012 Stemme DK/Spillefilm
Lille spejl på væggen der, eventyret om Snehvide 2012 Stemme U/Spillefilm
Piggy 2012 Stemme DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Håndlanger DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Plejehjemsbeboer DK/Spillefilm
Savanne banden 2011 Stemme U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Den bestøvlede kat 2011 Stemme U/Spillefilm
Monsters mod aliens 2009 Stemme U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Lunas far DK/Spillefilm
Pagten 2009 Bjørn Tv-serie
Horton og støvfolket Hvem 2008 Stemme U/Spillefilm
Space chimps 2008 Stemme U/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Peter Hjerne DK/Spillefilm
Fartstriber 2005 Stemme U/Spillefilm
Allegro 2005 Tjener DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Kirketjener DK/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Stemme U/Spillefilm
Katten 2003 Stemme U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Stemme U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Stemme U/Spillefilm
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elverhøj 1996 Poul Flemming Tv-film
Kun en pige 1995 KU fører DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Roser og persille 1993 Spejderfører DK/Spillefilm
Auf Wiedersehen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
10:32 tirsdag - en kærlighedshistorie 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ved vejen 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412