Jens Schlosser

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Fotograf DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Fotograf DK/Spillefilm
Skytten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Stemme U/Kort fiktion
Udflugt 2010 Foto DK/Kort fiktion
Ved verdens ende 2009 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Foto DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Fotograf DK/Spillefilm
Grisen 2008 Foto DK/Kort fiktion
Den sorte Madonna 2007 Foto DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Fotograf DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Springet 2005 Foto DK/Spillefilm
Tilbageblik på 'The King Is Alive' 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Doxa 2005 Fotograf U/Spillefilm
The Intended 2002 Foto U/Spillefilm
D-Dag 2001 Foto Tv-film
The King Is Alive 2000 Foto DK/Spillefilm
Den eneste ene 1999 Foto DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Foto DK/Kort fiktion
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Focus puller, 3. unit U/Spillefilm
Royal blues 1997 Foto DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Foto DK/Kort fiktion
Haiti. Uden titel 1996 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Café Hector 1996 Foto DK/Kort fiktion
Ernst og lyset 1996 Foto DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kys en solsort 1995 Foto DK/Kort fiktion
Sort høst 1993 Fotografassistent DK/Spillefilm
Michael Laudrup - en fodboldspiller 1993 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Kærlighedens smerte 1992 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Traberg 1992 Fotografassistent DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Fotografassistent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 B-fotograf DK/Spillefilm
Camping 1990 Foto DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 B-fotograf DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 B-fotograf DK/Spillefilm
Christian 1989 B-fotograf DK/Spillefilm
17 op 1989 B-fotograf DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 B-fotograf DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 B-fotograf DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Fotografassistent Tv-serie
Barndommens gade 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 B-fotograf DK/Spillefilm
Oviri 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Midnatsforestillingen 1986 Foto DK/Kort fiktion
De flyvende djævle 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ballade i byrådet 1985 B-fotograf DK/Kort fiktion
Gateway to Europe - Copenhagen Airport (Lars von Trier, DK, 1985) 1985 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Min farmors hus 1984 Fotografassistent DK/Spillefilm
I vækstens vold 1984 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Isfugle 1983 B-fotograf DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 B-fotograf DK/Spillefilm
Motivation - nærbilleder fra en ungdomsskole 1983 Assistent DK/Dokumentarfilm
Dansk bladtegning - danske bladtegnere. En dokumentation. 1983 Lys DK/Dokumentarfilm
Det parallelle lig 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Aldrig i livet 1982 Assistent DK/Kort fiktion
Et blik er nok 1982 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Gummi Tarzan 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Attentat 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412