Jan Weincke

/F. 1945

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Cykelmyggens far 2016 Fotograf Tv-dokumentar
Sorg og glæde 2013 Cheffotograf DK/Spillefilm
Bag Blixens maske 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kærestesorger 2009 Foto DK/Spillefilm
P.S. Krøyer - sikken fest 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Foto DK/Spillefilm
Karen Blixen - En fantastisk skæbne 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Det sorte hul 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Strings 2004 Cheffotograf DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Foto DK/Spillefilm
Sofies hjerte 2001 Foto DK/Kort fiktion
Under overfladen 1999 Foto DK/Spillefilm
Flænset 1999 Foto DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Fotograf, 3. unit U/Spillefilm
Dan 1997 Foto DK/Kort fiktion
Barbara 1997 Foto DK/Spillefilm
Hænderne op! 1997 Foto DK/Kort fiktion
Invidia 1997 Foto DK/Kort fiktion
Tøsepiger 1996 Fotograf DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Fotograf DK/Spillefilm
Dragen 1996 Foto DK/Kort fiktion
Hvileløse hjerte 1996 Foto DK/Kort fiktion
Højskole 1994 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Du og jeg - fire børn og filosofi 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Den russiske sangerinde 1993 Cheffotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Foto DK/Spillefilm
Arne Treholt - en skæbne 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Velkomst 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Brev til Jonas 1992 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighedens smerte 1992 Foto DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Foto DK/Kort fiktion
Camping 1990 Foto DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Foto DK/Spillefilm
Rødder 1987 Foto U/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Paradiset er ikke til salg 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Mor er major 1985 Foto Tv-serie
Drengen der forsvandt 1984 Foto DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Foto DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Foto DK/Spillefilm
Zappa 1983 Foto DK/Spillefilm
Harry Klog 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Det usynlige pattebarn 1982 Foto DK/Kort fiktion
Et blik er nok 1982 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kundskabens træ 1981 Foto DK/Spillefilm
Step on Silence 1981 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Næsten et menneske 1981 Foto DK/Kort fiktion
Attentat 1980 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Foto DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Foto DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Foto DK/Spillefilm
En rig mand 1979 Lys DK/Dokumentarfilm
Peter Martins - en danser 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
At danse Bournonville 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Clark 1977 Foto DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Foto DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Gangsterens lærling 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Foto DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Foto DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Foto DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Fotografassistent DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Choices 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Stills DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412