Ruth Mahler

1922-2017

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Matador 1978 Makeup Tv-serie
Affæren i Mølleby 1976 Makeup DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Makeup DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Makeup DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Makeup DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1972 Makeup DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Makeup DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Makeup DK/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Makeup DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Makeup Tv-serie
Huset på Christianshavn 1970 Makeup Tv-serie
Klabautermanden 1969 Makeup DK/Spillefilm
Mordskab 1969 Makeup DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Makeup DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Makeup DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Makeup DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Makeup DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Makeup DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Makeup DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Makeup DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Makeup DK/Spillefilm
Hvis lille pige er du? 1963 Makeup DK/Spillefilm
Det stod i avisen 1962 Makeup DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Makeup DK/Spillefilm
Pigen Gogo 1962 Makeup U/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Makeup DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Makeup DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Makeup DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412