John Nielsen

/F. 1947

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Min søsters børn alene hjemme 2012 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Boom operator Tv-serie
Kidnappet 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Superbror 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Lyd U/Spillefilm
To verdener 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Boom operator DK/Spillefilm
Drømmen 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Springet 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Brødre 2004 Boom operator DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Lyd DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Boom operator DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Kærlighed ved første hik 2001 B-tonemester DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 B-tonemester DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Lyd Tv-film
Her i nærheden 2000 B-tonemester DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Lyd DK/Spillefilm
Anna 2000 Boom operator DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Lyd Tv-serie
Idioterne 1998 Boom operator DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Lyd Tv-serie
Sunes familie 1997 B-tonemester DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Lyd DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Lyd DK/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Indspilningstekniker DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Lyd DK/Spillefilm
Andersens julehemmelighed 1993 Lyd Tv-serie
Sofie 1992 Lyd DK/Spillefilm
Europa 1991 Boom operator DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Boom operator DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 B-tonemester DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Lyd Tv-serie
Camping 1990 Lyd DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Lyd DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 B-tonemester DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Lyd DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Lyd DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lyd DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lyd DK/Spillefilm
Station 13 1988 Boom operator Tv-serie
Babettes gæstebud 1987 Lyd DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Lyd DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Lyd DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Dialogklipper DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Lyd DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Lyd DK/Kort fiktion
De 5. verdenslege for spastisk lammede 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Midt om natten 1984 Lyd DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Lyd DK/Spillefilm
Gittes monologer - Per Højholt 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cykelsymfonien 1983 Lyd DK/Kort fiktion
Gorilla Gorilla 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Frihedens klokke - en film om N.F.S. Grundtvig 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kidnapning 1982 Lyd DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Lyd DK/Spillefilm
Ny dansk energi 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rosa og Susanne fra Nuuk 1982 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Jeppe på bjerget 1981 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Lyd DK/Spillefilm
Besættelsestidens hverdag 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sådan er jeg osse 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Lyd DK/Spillefilm
Matador 1978 Lyd Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Lyd DK/Spillefilm
Skytten 1977 Lyd DK/Spillefilm
Mennesker i København 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Musepatruljen Bernard & Bianca 1977 Lyd (dansk version) U/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Lyd DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Toneassistent DK/Spillefilm
Man må da selv kunne lave den børnehave 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Manden på Svanegården 1972 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Toneassistent DK/Spillefilm
Carl von Linnés blomst 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Egetræet 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Græshoppernes sang 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
En skovsø 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
At botanisere 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hekseægget 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Havet ved Grønland 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ø.K. i fem verdensdele 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ballade på Christianshavn 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Toneassistent DK/Spillefilm
Miss Danmark 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rend mig i revolutionen 1970 Assistent DK/Spillefilm
Jeg vil bo i Danmark 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Huset på Christianshavn 1970 Regi Tv-serie
Nørrebro 1968 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hjælpemidler Lyd DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412