Gert Bastian

1915-1987

Operasanger.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Babettes gæstebud 1987 Fattig mand DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Leon Hansen Tv-serie
Nissebanden 1984 Klokkenisse Spir Tv-serie
Den otteøjede skorpion 1979 Sagfører Gul Tv-serie
Olsen-bandens store kup 1972 Bankchauffør DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Toppen og bolden 1969 Stemme DK/Kort fiktion
I den grønne skov 1968 Opsynsmanden DK/Spillefilm
Junglebogen 1967 Stemme U/Spillefilm
Undtagelsen og reglen 1967 Medvirkende Tv-film
Sommer i Tyrol 1964 Byrådsmedlem DK/Spillefilm
Tiggeroperaen 1960 Medvirkende Tv-film
Tornerose 1959 Stemme U/Spillefilm
Violante 1956 Medvirkende Tv-film
La serva padrona 1956 Medvirkende Tv-film
Lady og vagabonden 1955 Stemme U/Spillefilm
Majdronningen 1955 Medvirkende Tv-film
Bastian og Bastienne 1953 Medvirkende Tv-film
Vandmøllen i Appeninerne 1952 Medvirkende Tv-film
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412