Annemarie Aaes

/F. 1942

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
10 timer til Paradis 2012 Scripter DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Scripter DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Scripter Tv-serie
Sorte kugler 2009 Scripter DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Scripter DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Scripter DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Scripter DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Scripter DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Scripter Tv-serie
Store planer 2005 Scripter DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Scripter DK/Spillefilm
Hannah Wolfe 2004 Scripter DK/Spillefilm
Baby 2003 Scripter DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Scripter DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Scripter DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Scripter DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Scripter DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Instruktørassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Scripter DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Scripter DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Scripter DK/Spillefilm
Anna 2000 Manus-supervisor DK/Spillefilm
Bag om fremviseren 1999 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Surferne kommer 1998 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Albert 1998 Scripter DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Scripter U/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Scripter DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Scripter DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Scripter DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Scripter Tv-serie
Åndernes hus 1993 Scripter U/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Scripter DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Scripter DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Scripter DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Scripter DK/Spillefilm
Springflod 1990 Scripter DK/Spillefilm
Isolde 1989 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Scripter DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Scripter DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Scripter DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Scripter DK/Spillefilm
Opbrud 1988 Scripter DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Scripter DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Scripter DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Scripter DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Scripter DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Scripter DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Scripter DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Scripter DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Scripter DK/Spillefilm
Oviri 1986 Scripter DK/Spillefilm
Elise 1985 Scripter DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Scripter DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Scripter DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Scripter DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Scripter DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Scripter DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Scripter DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Scripter DK/Spillefilm
Langturschauffør 1981 Scripter DK/Spillefilm
Ulvetid 1981 Scripter DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Scripter DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Scripter DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Scripter DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Scripter DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Scripter DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Scripter DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Scripter DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Scripter DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Scripter DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Scripter DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Scripter DK/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Scripter DK/Spillefilm
Manden der tænkte ting 1969 Scripter DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Scripter DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Scripter DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Kostumer DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412