Pia Myrdal

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Far til fire på toppen 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Kostume-supervisor Tv-serie
Kapgang 2014 Chefkostumier DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Kostumier Tv-serie
Carmen & Colombo 2011 Kostumer Tv-serie
Martin & Ketil - jul for begyndere 2005 Kostumer Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Kostumer Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Kostumeassistent Tv-serie
Når mor kommer hjem... 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Kostumer Tv-serie
Møv og Funder 1991 Kostumer DK/Spillefilm
Casanova 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Kostumer DK/Spillefilm
17 op 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Kyndelmisse 1989 Kostumer DK/Kort fiktion
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Kostumeassistent U/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Oviri 1986 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Kostumer DK/Spillefilm
Een stor familie 1982 Kostumer Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412