Birthe Lyngsøe

/F. 1938

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Badehotellet 2 2015 Sminkør Tv-serie
Den danske pige 2015 Hår og makeup-assistent (Danmark) U/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Sminkør Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Makeup Tv-serie
Julestjerner 2012 Sminkør Tv-serie
Dirch 2011 Parykker DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Sminkør Tv-serie
Forsvar 2003 Makeup Tv-serie
Find dig selv 2000 Makeup DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 Makeup Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Makeup Tv-serie
Riget 1994 Maskør DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Sminkør U/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Makeup Tv-serie
Jesus vender tilbage 1992 Makeup DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Makeup DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Makeup DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Makeup Tv-serie
Manden der ville være skyldig 1990 Makeup DK/Spillefilm
Springflod 1990 Makeup DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Makeup DK/Spillefilm
Glashjertet 1988 Makeup DK/Kort fiktion
Mord i Paradis 1988 Makeup DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Makeup DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Makeup Tv-serie
Station 13 1988 Makeup Tv-serie
Babettes gæstebud 1987 Makeup DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Makeup DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Makeup DK/Spillefilm
Oviri 1986 Makeup DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Makeup DK/Spillefilm
Elise 1985 Makeup DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Makeup DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Makeup DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Makeup DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Makeup DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Makeup DK/Spillefilm
Befrielsesbilleder 1982 Makeup DK/Kort fiktion
Hjemlig hygge 1982 Makeup DK/Kort fiktion
Udvikling 1982 Makeup Tv-serie
Næste stop - Paradis 1980 Makeup DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Makeup DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Makeup DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Makeup DK/Spillefilm
Slægten 1978 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Matador 1978 Makeup Tv-serie
Skytten 1977 Makeup DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Makeup DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Makeup DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Makeup DK/Spillefilm
Far til fire i højt humør 1971 Makeup DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Makeup DK/Dokumentarfilm
Med kærlig hilsen 1971 Makeup DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Makeup DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Makeup DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Makeup DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Makeup DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Makeup DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Sminkør DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Makeup DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Makeup DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Makeup DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Makeup DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Makeup DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Makeup DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Makeup DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Makeup DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Makeup DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Makeup DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Makeup DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Makeup DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Makeup DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Makeup DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Makeup DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Makeup DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Makeup DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412