Søren Sørensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Springet 2018 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Æblet & ormen 2009 Animation DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Belyser DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Belyser DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Belysningsmester U/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Lys DK/Spillefilm
Europa 1991 Lys DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Camping 1990 Lys DK/Spillefilm
Christian 1989 Lys DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Lys DK/Kort fiktion
17 op 1989 Lys DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Lys DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Lys DK/Spillefilm
Dansk litteratur 1989 Lys DK/Dokumentarfilm
Rami og Julie 1988 Lys DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Lys DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Belyser Tv-serie
Ballerup Boulevard 1986 Lys DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Lys DK/Spillefilm
Oviri 1986 Lys DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Lys DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Lys DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Lys Tv-serie
Busters verden 1984 Lys DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Lys DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Lys DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Lys DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Lys DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Lys DK/Spillefilm
Cykelsymfonien 1983 Lys DK/Kort fiktion
Pengene eller livet 1982 Lys DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Lys DK/Spillefilm
Jane Muus og billedet 1982 Lys DK/Dokumentarfilm
Jeppe på bjerget 1981 Lys DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Lys DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Lys DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Lys DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Lys DK/Spillefilm
Matador 1978 Lys Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Lys DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Lys DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Lys DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Lys DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Lys DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Lys DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Lys DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Lys DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Lys DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Lys DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Lys DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Lys DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412