Carl Aage Hansen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Slangebøssen 1993 Lyddesign U/Spillefilm
Europa 1991 Foley artist DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Lyd DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 B-tonemester DK/Spillefilm
Camping 1990 Lyd DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Lyd DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Lyd DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lyd DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lyd DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Lyd DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Lyd DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Lyd DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Dubbing Tv-serie
Mord i mørket 1986 Lyd DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Lyd DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Lydmix DK/Kort fiktion
Midt om natten 1984 Lyd DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Dubbing DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Lyd DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Lyd DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Lyd DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Lyd DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412