Niels Bjørn Larsen

1913-2003

Balletmester og koreograf. Født 5/10 1913, død 13/3 2003.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den usynlige kunst 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Giselle 1991 Mimikeren DK/Dokumentarfilm
Ved vejen 1988 Koreografi DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Danseinstruktør DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Koreografi DK/Spillefilm
The Royal Danish Ballet 1902-1906 1979 Faglig konsulent Dokumentariske optagelser
Olsen-banden går i krig 1978 Koreografi DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Koreografi DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Koreografi DK/Spillefilm
Werner Holgersen 1972 Koreografi Tv-film
Mascarade 1972 Koreografi Tv-film
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Koreografi Tv-film
I morgen, min elskede 1971 Balletmester DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Koreografi DK/Spillefilm
Svejk i anden verdenskrig 1970 Koreografi Tv-film
Bjørn Wiinblad 1969 Koreografi DK/Dokumentarfilm
I den grønne skov 1968 Koreografi DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Koreograf DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Dansemusik DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Koreograf DK/Spillefilm
Dejlige Danmark 1960 Koreografi DK/Dokumentarfilm
Stumspil 1959 Medvirkende Tv-film
Ballettens børn 1954 Koreografi DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412