Stig Sparre-Ulrich

/F. 1951

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Kidnapning 2017 Tonemester DK/Spillefilm
En to tre nu 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Tonemester Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Tarok 2013 Tonemester DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Lyd DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Dialogklipper Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Tonemester DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Asterix og vikingerne 2006 Lyddesign U/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Ældre bilist DK/Spillefilm
Nynne 2006 Lydoptagelser Tv-serie
Return to Sender 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Lydmix DK/Spillefilm
Floden 2003 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Jul på Vesterbro 2003 Lyd (postproduktion) Tv-serie
Bertram & co 2002 Lyd DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Lydmix DK/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Lyddesign U/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
The end 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Albert 1998 Lyd DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Lyd DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Ronnie Rocket 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sidste time 1995 Tonemester DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Tonemester DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Lyd DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Lyd DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lyd DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Lydmix DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Lyd DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Lyd DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Lyd DK/Spillefilm
Guldregn 1988 B-tonemester DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lyd DK/Spillefilm
Station 13 1988 Lyd Tv-serie
Kampen om den røde ko 1987 Lyd DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Lyd DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Lyd DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Lyd DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Tonemester DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Lydmix DK/Spillefilm
Hesten i vesten 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Drengen der forsvandt 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Lydmix DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Lyd DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Per Nørgård - et arbejdsportræt 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Isfugle 1983 Lyd DK/Spillefilm
Hanoshrim - de jødiske emigranter fra Polen 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Toneassistent DK/Spillefilm
Udvikling 1982 Lyd Tv-serie
Belladonna 1981 Lyd DK/Spillefilm
Ta' feen i den anden hånd 1981 Lyd DK/Kort fiktion
Tomas - et barn du ikke kan nå 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Undskyld vi er her 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Toneassistent DK/Spillefilm
Matador 1978 Lyd Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Toneassistent DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Assistent DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Assistent DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412