William Knuttel

/F. 1956

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jeg er William 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bedrag 2016 Indspilningsleder Tv-serie
I dine hænder 2015 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Instruktørassistent Tv-serie
Antboy 2013 Indspilningsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Instruktørassistent Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 1. instruktørassistent Tv-serie
Borgen 2 2011 Indspilningsleder Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Indspilningsleder Tv-serie
Forbrydelsen 2007 1. instruktørassistent Tv-serie
Forbrydelser 2004 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Brødre 2004 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Små skred 2003 Location manager DK/Kort fiktion
Elsker dig for evigt 2002 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lydmix Tv-serie
Anja & Viktor 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsleder Tv-film
Italiensk for begyndere 2000 Location manager DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Location manager Tv-serie
Kærlighed ved første hik 1999 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Rekvisitør Tv-serie
Sunes familie 1997 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Regi Tv-serie
Sidste time 1995 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Scenografassistent DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Casanova 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
300 mil til himlen 1989 Regi DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Regi DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Elise 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Special effects DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Zappa 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Befrielsesbilleder 1982 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Felix 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412