Gunnel Lindblom

/F. 1931

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mænd der hader kvinder 2009 Isabella Vanger U/Spillefilm
Flickan från Auschwitz 2005 Stemme U/Dokumentarfilm
Bag jalousien 1984 Bente U/Spillefilm
Helligtrekongersaften 1981 Instruktion Tv-film
Paradishuset 1977 Instruktion U/Spillefilm
Flickorna 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Sult 1966 Ylajali DK/Spillefilm
Elskende par 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Stilheden 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412