Nikolaj Scherfig

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Klumpfisken 2014 Manuskonsulent DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Manuskonsulent Tv-serie
Broen 2011 Manuskript Tv-serie
Kidnappet 2010 Dramaturg DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Manuskript, flash animation DK/Dokumentarfilm
Mikkel og guldkortet 2008 Manus Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Manuskonsulent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Manusbearbejdning DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Manus DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Konsulent DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Filmkonsulent U/Spillefilm
Freeway 2005 Manus DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2005 Manus Tv-serie
Jagten på den sidste torsk 2003 Manus DK/Dokumentarfilm
Jesus & Josefine 2003 Manus Tv-serie
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Olsen banden junior 2001 Manus DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Manus Tv-serie
Edderkoppen 2000 Manuskonsulent Tv-serie
Under overfladen 1999 Manus DK/Spillefilm
Tifanfaya 1998 Manus DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Manus DK/Spillefilm
TAXA 1997 Manus Tv-serie
Mørkets ø 1997 Manus U/Spillefilm
Den store kul-tur 1996 Medforfatter Tv-film
Under New York 1996 Manus DK/Dokumentarfilm
Cirkus Ildebrand 1995 Manus DK/Spillefilm
Den nøgne by 1991 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Dagens helt 1989 Manus DK/Kort fiktion
Vis alle

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail:

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412