Birger Lind

/F. 1940

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Olsen-banden går amok 1973 Toneassistent DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Lyd DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Lyd DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Lyd DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Lyd DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Lyd Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Lyd DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Lyd DK/Spillefilm
Bjørn Wiinblad 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det var en lørdag aften 1968 Klip DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Toneassistent DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Lyd DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Lyd DK/Spillefilm
Martha 1967 Klip DK/Spillefilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Klip DK/Spillefilm
Hvad skal vi med aviser? 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Der var engang en krig 1966 Klippeassistent DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Assistent DK/Spillefilm
Gift 1966 Lyd DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Assistent DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Assistent DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Klipper DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Assistent DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Assistent DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Assistent DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Assistent DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Assistent DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Klip DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Klip DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 Klip DK/Spillefilm
Mine tossede drenge 1961 Klip DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Klip DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Klip DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412