Uffe Kaare Thomsen

/F. 1946

Fotograf, fotografassistent. Søn af filminstruktøren Knud Leif Thomsen.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Nexus 2012 Grip DK/Kort fiktion
Motormagasinet 2004 Regi Tv-serie
Den russiske sangerinde 1993 Fotografassistent DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 B-fotograf DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Fotografassistent DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 B-fotograf DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tekno love 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Fotografassistent DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 B-fotograf DK/Spillefilm
Opbrud 1988 Fotografassistent DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 B-fotograf U/Spillefilm
Midt om natten 1984 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Fotografassistent DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 B-fotograf DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ulvetid 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Fotografassistent DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Fotografassistent DK/Spillefilm
At danse Bournonville 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Fængslende feriedage 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Fotografassistent DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Assistent DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Assistent DK/Spillefilm
Robert Jacobsen 1974 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Mig og mafiaen 1973 Assistent DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det sker ikke for mig 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
En civil retssag 1973 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Præsten i Vejlby 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Fotografassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tre mand frem for en trold 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tine 1964 Assistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412