Jesper Lohmann

/F. 1960

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mercur 2017 Richard Hansen Tv-serie
1864 2014 Claudias far Tv-serie
Escort 2013 Peter DK/Kort fiktion
4Reality 2013 Bent DK/Kort fiktion
Den bestøvlede kat 2011 Stemme U/Spillefilm
Historietimen 2. sæson 2011 Medvirkende Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Mathiesen DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Politibetjent DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Carsten Ockles Tv-serie
RePlay 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Jacques DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen 2007 Jens Holck Tv-serie
2900 Happiness 2007 Sten Skovgaard Tv-serie
Myremobberen 2006 Stemme U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Stemme U/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Tom Phillipsen Tv-serie
Robotter 2005 Stemme U/Spillefilm
Ambulancen 2005 Stemme DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Anders' stedfar DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Alfred Mogensen Tv-serie
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Lykkevej 2003 Robert DK/Spillefilm
Baby 2003 Pædagog DK/Spillefilm
Afgrunden 2003 Poul Reumert DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Lei Zielinski Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Richard, Aksels far DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Tom DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Sørensen Tv-serie
Nana 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mellem brødre 1997 Gonzo DK/Kort fiktion
TAXA 1997 Finn Tv-serie
Den store kul-tur 1996 Kunstner Tv-film
Charlot og Charlotte 1996 Morti, gøgler (3) Tv-serie
En fri mand 1996 Conradsen Tv-serie
Menneskedyret 1995 Mogensen DK/Spillefilm
Varm sommer 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fæhår & Harzen 1995 Fotografen Tv-serie
Mappen 1995 Zaren Tv-film
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412