Don Zimmerman

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Red 2 2013 Klip U/Spillefilm
Men in black 3 2012 Klip U/Spillefilm
Marmaduke 2010 Klip U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Klip U/Spillefilm
Jumper 2008 Klip U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Klip U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Klip U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Klip U/Spillefilm
Just Married 2003 Klip U/Spillefilm
Katten 2003 Klip U/Spillefilm
Galaxy Quest 1999 Klip U/Spillefilm
Patch Adams 1998 Klip U/Spillefilm
Fuld af løgn 1997 Klip U/Spillefilm
The nutty professor 1996 Klip U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Klip U/Spillefilm
Ace Ventura, detektiv 1993 Klip U/Spillefilm
Midnight sting 1992 Klip U/Spillefilm
Savannah 1991 Klip U/Spillefilm
Navy seals - elitesoldaterne 1990 Klip U/Spillefilm
Manden fra Berlin 1989 Klip U/Spillefilm
Everybody's all-American 1988 Klip U/Spillefilm
Fatal Beauty 1987 Klip U/Spillefilm
Over the top 1986 Klip U/Spillefilm
Cobra - lovens stærke arm 1986 Klip U/Spillefilm
Rocky IV 1985 Klip U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Klip U/Spillefilm
Rocky III 1982 Klip U/Spillefilm
Bedste venner 1982 Klip U/Spillefilm
Velkommen Mr. Chance 1979 Klip U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Klip U/Spillefilm
På vej hjem 1978 Klip U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412