Kirsten Thorup

/F. 1942

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Baby 2003 Manus DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Manuskonsulent DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Du er smuk - jeg elsker dig 1981 Manus Tv-film
Krigsdøtre 1981 Manus Tv-serie
Else Kant 1978 Manus Tv-serie
Den dobbelte mand 1976 Manus DK/Spillefilm
Inden vi vågner 1976 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Helte dør aldrig 1976 Manus Tv-film
Lyse udsigter 1976 Oversættelse Tv-film
Søndage med Lydia 1975 Manus Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Manus Tv-film
Sæsonen slutter 1971 Manus Tv-film
Frisørinden 1971 Manus Tv-film
Udsigt til i morgen 1970 Manus DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412