Susan Shipton

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dobbeltspil 2018 Klipper DK/Spillefilm
Mr. Nobody 2010 Klip U/Spillefilm
Barneys mange liv 2010 Klip U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Klip U/Spillefilm
Being Julia 2004 Klip U/Spillefilm
Ararat 2002 Klip U/Spillefilm
Felicia's Journey 1999 Klip U/Spillefilm
The Sweet Hereafter - Tiden efter 1997 Klip U/Spillefilm
Exotica 1994 Klip U/Spillefilm
Trøsteren 1991 Klip U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412