Peter Grant

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En du elsker 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Scenograf DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dirch 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Lars von Trier anekdoter 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Lad de små børn... 2004 Scenograf DK/Spillefilm
Dogville 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Små skred 2003 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Se mig nu 2001 Scenograf DK/Kort fiktion
Min søsters børn 2001 Scenografkonsulent DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Art director DK/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Rekvisitør (Danmark) U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Drengen der gik baglæns 1994 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Åndernes hus 1993 Rekvisitør U/Spillefilm
Hjerter i slør 1992 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Russian pizza blues 1992 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Europa 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Perfect World 1990 Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Eksperimentalfilm
Springflod 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Christian 1989 Scenograf DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Kort fiktion
Århus by Night 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Epidemic 1987 Scenograf DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Regi DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Regi DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Regi DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Regi DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
The song remains the same 1976 Produktion U/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412