Sarah Boberg

/F. 1966

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Instruktørkonsulent DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Mor Karen DK/Spillefilm
Comeback 2015 Casting-assistent DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Præst DK/Kort fiktion
Rastløs 2015 Tinna DK/Kort fiktion
Broen 3 2015 Lillian Tv-serie
1864 2014 Karen Jensen Tv-serie
Broen 2 2013 Lillian Tv-serie
Broen 1 2011 Lillian Tv-serie
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Skuespiller-coach DK/Kort fiktion
Flugten 2009 Læge DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Susanne DK/Spillefilm
To verdener 2008 Karen DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Amalie DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Skuespillerkoordinator DK/Spillefilm
45 cm - or love as a symbolic communication medium 2007 Nina, ung DK/Kort fiktion
Knus 2007 Mor DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Sanne DK/Spillefilm
Fighter 2007 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Råzone 2006 Lene DK/Spillefilm
Tre somre 2006 Lisbeth DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 Petra Bramming Tv-serie
Dommeren 2005 Minister DK/Spillefilm
Til næste sommer 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Louise 2005 Mor DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Jossi DK/Spillefilm
Skyggen i Sara 2004 Stemme DK/Kort fiktion
Sover du 2004 Stemme DK/Kort fiktion
Bagland 2003 Milles mor DK/Spillefilm
Afgrunden 2003 Johanne DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Linda Skov Tv-serie
Skyldig? 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Er du skidt, skat? 2003 Margit Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Selskabsdame DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Faster Astrid DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Kims kone DK/Kort fiktion
Kald mig bare Aksel 2002 Susanne, Aksels mor DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Ung kvinde DK/Spillefilm
Bænken 2000 Connie DK/Spillefilm
The wake 2000 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Rejseholdet 2000 Jeanette Poulsen Tv-serie
Hotellet 2000 Annette Back Tv-serie
Voodoo Europa 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ankomst 23:30 1992 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elise 1985 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412