Mike Myers

/F. 1963

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Shrek den lykkelige 2010 Stemme U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Guru Pitka/Young Pitka/Teenage Pitka U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Stemme U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Stemme U/Spillefilm
Katten 2003 Katten U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Austin Powers U/Spillefilm
Shrek 2001 Stemme U/Spillefilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Austin Powers/Dr. Evil/Fat Bastard U/Spillefilm
Austin Powers: International Man of Mystery 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Wayne's world 2 1993 Manus U/Spillefilm
Wayne's world 1992 Manus U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412