Hans Holtegaard

/F. 1952

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 Køber i Forum DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Kommunalarbejder DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Hans Bjerg Pedersen DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 HC Tv-serie
MGP Missionen 2013 Kurt DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Ebbe Nielsen DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Henning Tv-serie
Gaven 2008 Lastbilchauffør DK/Spillefilm
Cathrine 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Hønsefarmeren DK/Spillefilm
Surferne kommer 1998 Kresten DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Niels Butterdej Tv-serie
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Pølsemand DK/Spillefilm
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Medvirkende Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412