Niels Weyde

1945-2017

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Flaskepost fra P 2016 Mandlig betjent, Viborg DK/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Stemme U/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Ole DK/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Stemme U/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Johannes' far DK/Spillefilm
Thomas & Vennerne - Jernbanens Konge 2013 Stemme U/Spillefilm
Zarafa 2012 Stemme U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Stemme U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Holger Brodersen Tv-serie
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Stemme U/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Ole Kristensen DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Stemme DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Knud DK/Spillefilm
Star Wars: The clone wars 2008 Stemme U/Spillefilm
Sommer 2008 Helge Tv-serie
Kurt blir grusom 2008 Stemme U/Spillefilm
Cecilie 2007 Sørensen, læge DK/Spillefilm
Min skøre familie Robinson 2007 Stemme U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Eiler Blenkenberg Tv-serie
Princess 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Lenes far DK/Spillefilm
Nynne 2006 Tyge Tv-serie
Jagten på Masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Stemme U/Spillefilm
Klovn 2005 Ole Tv-serie
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Stemme U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Krøniken 2004 Ceremonimester Tv-serie
Grislings store eventyr 2003 Stemme U/Spillefilm
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Stemme U/Spillefilm
Araki - The Killing of a Japanese Photographer 2002 Stemme DK/Kort fiktion
Spy Kids 2001 Stemme U/Spillefilm
Her i nærheden 2000 1. læge DK/Spillefilm
Tigerdyrets familiefest 2000 Stemme U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Stemme U/Spillefilm
Abernes ø 1999 Stemme U/Spillefilm
Prinsen af Egypten 1998 Stemme U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Stemme U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Sang (Frollo) U/Spillefilm
Pigen med de grønne øjne 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kun en pige 1995 Onkel Svend DK/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Mand i park DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Roser og persille 1993 Mand på AF DK/Spillefilm
Mørklægning 1992 Præst Tv-serie
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
Aristocats 1970 Stemme U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412