Peter Bækkel

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Beatles 2014 Instruktørassistent U/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Player 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Indspilningsleder Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Indspilningsleder Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Indspilningsleder Tv-serie
Juan 2011 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hvem brænder børnene i helvede? 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Instruktør, 2. unit DK/Spillefilm
Grisen 2008 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Instruktion DK/Kort fiktion
Mr. Poxycat & Co. 2007 1. instruktørassistent Tv-serie
Tempelriddernes skat 2006 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Solkongen 2005 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Dogon 2003 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Charlie Butterfly 2002 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Albert 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 1. instruktørassistent U/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412