SVT

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dobbeltspil 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hacker 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
QEDA 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bobbi Jene 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tom of Finland 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Borg 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Charmøren 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En chance til 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Life Is Sacred 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The swedish Theory of Love 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En du elsker 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Voldtægt som krigsvåben 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Force Majeure 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Steppeulven 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forhandleren 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Krigerne fra Nord 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bankerot 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Monica Z 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hotel 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big Boys Gone Bananas 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Astons gaver 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den forunderlige kvanteverden 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lysår 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Moon rider 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Velkommen til verden 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kampen om jorden 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stakkels os 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den håbløse skole 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Penge, magt og den amerikanske drøm 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ballerina 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Piggy 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Anklaget for mord 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Troells troldspejl 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alltid på en tirsdag 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Åbne døre 1995 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Juleevangeliet 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Ingen Hamlet på Kronborg i år 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Sven Nykvist Cinematography Award:
Sophia Olsson
2018 Göteborg International Film Festival 2018 Charmøren
Best Documentary Award 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarfotograf 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarklipper 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Fedeora Award Film Critic Assoc.:
Milad Alami
2017 San Sebastian International Film Festival 2017 Charmøren
1-2 Competition Main Award 2017 Warsaw International Film Festival 2017 Charmøren
Silver Hugo - New Directors Comp. 2017 Chicago International Film Festival 2017 Charmøren
NDR-Filmpreis 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Charmøren
Bedste børne- og ungdomsfilm:
Kenneth Kainz
2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Skammerens datter
Bedste mandlige hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Sommeren '92
Bedste kvindelige skuespiller 2016 Berlinale 2016 Kollektivet
Best Editor 2016 Berlin European Film Academy Awards 2016 Kollektivet
bedste kostumer 2016 Waterloo Historic Film Festival 2016 Tordenskjold & Kold
Kritikernes Pris 2016 Waterloo Historic Film Festival 2016 Tordenskjold & Kold
Best Documentary Award:
Camilla Nielsson
2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Democrats
Juryens pris for bedst Con Science film 2015 Leuven, Docville 2015 Democrats
Best Director 2015 Prague, One World Human Rights Film Festival 2015 Democrats
Freedom Award 2015 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015 Democrats
Grand Prix International du Documentaire 2015 Ouagadougo, Festival Ciné Droit Libre 2015 Democrats
Human Rights prisen 2015 Dokufest Prizren 2015 Democrats
Special Mention 2015 Durban International Film Festival 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 Malmö Nordisk Panorama 2015 Democrats
Audience Award 2015 Budapest Documentary Film Festival 2015 Democrats
Honorable Mention 2015 Bergen International Film festival 2015 Democrats
Bedste Internationale Dokumentar Film 2015 Hot Springs Documentary Film Festival 2015 Democrats
Bedste instruktør 2015 Harare, Zimbabwe Int. Film Festival 2015 Democrats
Nomineret for bedste lange dokumentarfilm 2015 Danmarks Film Akademi 2015 Democrats
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2015 Lübeck, Nordische Filmtage 2015 Democrats
Jury Award:
Susanne Bier
Anders Thomas Jensen
2015 Beaune International Thriller Film Festival 2015 En chance til
Best Mid Length Documentary 2015 Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2015 Krigerne fra Nord
Audience Award - Bronze Prize:
Kenneth Kainz
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Skammerens datter
Second Prize - Best Feature - Elements 10+:
Kenneth Kainz
2015 Giffoni Film Festival 2015 Skammerens datter
1st prize children's jury 2015 brussels Filem'on Children Film Festival 2015 Skammerens datter
1st prize children's jury 2015 brussels Filem'on Children Film Festival 2015 Skammerens datter
Nomineret Dragon Award bedste nordiske dokumentar 2014 Göteborg International Film Festival 2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Maysles Brothers Award 2014 Belfast Film Festival 2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Special Jury Mention 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
Bedste kvindelige skuespiller 2014 festroia setubal 2014 En du elsker
CICAE pris 2014 festroia setubal 2014 En du elsker
Audience Award - Best International Feature:
Pernille Fischer Christensen
Sisse Graum Jørgensen
2014 Los Angeles Film Festival 2014 En du elsker
2014 Berlin Prix Europa Festival 2014 Forhandleren
SIGNIS Jury Award 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 En chance til
Best Actress:
Maria Bonnevie
2014 Abu Dhabi Middle East International FF 2014 En chance til
Special Mention 2013 Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2013 Mit Afghanistan
Best Documentary Award 2013 Brussels One World International Human Rights Festival 2013 Mit Afghanistan
Grand Prix 2013 Trento Int. Film festival of Mountains 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Special Mention 2013 Camden Int. Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
REEL TALENT AWARD:
Daniel Dencik
2012 CPH:DOX 2012 Moon rider
Robert, Bedste Produktionsdesign 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Special Effects 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Make Up 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Kostumier 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Lyd 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Bedste Fotografering:
Jørgen Johansson
2009 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2009 Flammen & Citronen
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412