Fiasco Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Bennys badekar 1971 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Flugten fra Amerika 1971 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Månen er en gul ost 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: På ferie 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Klodsmus 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Kanon-fotograf Fredrik 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Højt fra træets grønne top 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Toppen og bolden 1969 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drengen og månen 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
God morgen 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Åh sik'en dejlig fødselsdag 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: På med vanten 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: 2+2=5 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Sofus på flyvetur 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Den fremmede 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Zigeunerne 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Musene laver cirkus 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Cirkeline besøger skovalferne 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cirkeline: Cirkeline og Frederik som babysittere 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Generalen 1966 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412