ZDF

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under sandet 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I am Here 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flugten til Hollywood 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Velkommen til verden 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stakkels os 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den håbløse skole 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Falkehjerte 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Im Laboratorium des Doktor von Trier: Zurück zur Magie des Kinos 1998 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Nico Icon 1995 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Calendar 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cobra Verde 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Juliana 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dræb dragen 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anita - Tõnze des Lasters 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pingu I 1986 Produktionsselskab
Mænd 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
De grønne myrer 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Magt og ære 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Båden er fuld 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fitzcarraldo 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hungerår 1980 Produktionsselskab Tv-film
Bolwieser 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gåden om Kasper Hauser 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Film 2016 RamDam FilmFestival 2016 Under sandet
Most Disturbing Movie 2016 RamDam FilmFestival 2016 Under sandet
Dragon Award Best Nordic Film 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Scandinavian Locations Award 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Warsteiner Audience Award:
Martin Pieter Zandvliet
2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
MovieZone Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
Grand Prix:
Mikael Chr. Rieks
Martin Pieter Zandvliet
2016 Luxembourg City Film Festival 2016 Under sandet
Audience Award:
Mikael Chr. Rieks
Martin Pieter Zandvliet
2016 Luxembourg City Film Festival 2016 Under sandet
Young Jury Award:
Mikael Chr. Rieks
Martin Pieter Zandvliet
2016 Luxembourg City Film Festival 2016 Under sandet
Bedste Danske Film 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Under sandet
Bedste mandlige hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Under sandet
Bedste Mandlige Birolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Under sandet
Årets Danske Spillefilm:
Mikael Chr. Rieks
Martin Pieter Zandvliet
2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Under sandet
Publikumspris 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Under sandet
Årets Instruktør:
Martin Pieter Zandvliet
2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Under sandet
Årets Manuskript 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Under sandet
Årets fotografering:
Camilla Hjelm Knudsen
2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Under sandet
Bedste Klipper 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Under sandet
Publikumspris 2016 Trondheim Kosmorama International Film Festival 2016 Under sandet
SIGNIS Jury Award:
Mikael Chr. Rieks
Martin Pieter Zandvliet
2016 Hong Kong International Film Festival 2016 Under sandet
Best Actor:
Louis Hofmann
2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
Best Music 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
Ecumenical Jury Award 2016 Miskolc International Film Festival 2016 Under sandet
FIPRESCI Pris 2016 Miskolc International Film Festival 2016 Under sandet
Adolph Zukor Prize [Grand Prize of the Jury] 2016 Miskolc International Film Festival 2016 Under sandet
Student Award 2016 WAR ON SCREEN International Festival of Cinema 2016 Under sandet
Audience Award 2016 WAR ON SCREEN International Festival of Cinema 2016 Under sandet
Audience Award:
Mikael Chr. Rieks
Martin Pieter Zandvliet
2016 Los Angeles, AFI Int. Festival 2016 Under sandet
Best Cinematography:
Camilla Hjelm Knudsen
2016 Berlin European Film Academy Awards 2016 Under sandet
Best Make-up:
Barbara Kreuzer
2016 Berlin European Film Academy Awards 2016 Under sandet
Best Costume Design:
Stefanie Bieker
2016 Berlin European Film Academy Awards 2016 Under sandet
Best Actor:
Roland Møller
Louis Hofmann
2015 Tokyo International Film Festival 2015 Under sandet
Publikumspris 2015 Gijon International Film Festival 2015 Under sandet
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm:
Lars Hesselholdt
2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p:
Lars Hesselholdt
2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film:
Lars Hesselholdt
1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412