SF Film A/S

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
All in 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Peddersen & Findus - Glemligheder - Tr 2009 Produktionsselskab
Facing changes 2008 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Springet 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Between a smile and a tear - a tribute to the Montmartre 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Bedste mandlige hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Sommeren '92
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2015 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2015 All Inclusive

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412