Tju-Bang Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Spillets regler 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gaven 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
...og det var Danmark 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Deroute 2008 Produktionsselskab Tv-serie
Too young to die 2007 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
En dans på roser 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mechanical love 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gambler 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Beths dagbog 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ringen 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Otium 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Beg, Borrow and Steel 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under stjernerne 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Freeway 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Magten over kærligheden 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når krigen slutter 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stjernekigger 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Omveje til frihed 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bodil, Bedste dokumentarfilm:
Pernille Rose Grønkjær
2008 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2008 The Monastery
Outstanding Achievement International Feature 2008 Cinema Eye Honors 2008 The Monastery
Audience Prize 2008 Warszawa, Against Gravity 2008 Mechanical love
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation:
Martin de Thurah
2008 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2008 Ung mand falder
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder
Grand Prix for Best Short Film 2008 Taipei Taiwan Int. Documentary Film Festival 2008 Alt er relativt
Hædrende Omtale 2007 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007 The Monastery
Grand Jury Award 2007 Durham, Full Frame 2007 The Monastery
Charles E. Guggenheim Emerging Artist Award 2007 Durham, Full Frame 2007 The Monastery
Grand Prix 2007 Chicago International Documentary Festival 2007 The Monastery
Millenium Award, bedste film 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 The Monastery
The Kino magazine Award 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 The Monastery
FIPRESCI Award best documentary 2007 Sydney Film Festival 2007 The Monastery
Canvas Pris 2007 Leuven Short Film Festival Docville documentary festival 2007 The Monastery
Juryens hædrende omtale 2007 Edinburgh International Film Festival 2007 The Monastery
Bedste dokumentarfilm 2007 Aarhus Filmfestival 2007 The Monastery
GuldDok Bedste Fotograf 2006 CPH:DOX 2006 Freeway
GuldDok Bedste Klip 2006 CPH:DOX 2006 Freeway
Hædrende Omtale 2006 Aarhus, Nordisk Panorama 2006 Beths dagbog
GuldDok Bedste Korte Dok 2006 CPH:DOX 2006 Beths dagbog
Joris Ivens Pris 2006 Amsterdam, IDFA 2006 The Monastery
Speciel Mention 2006 CPH:DOX 2006 The Monastery
FIPA d'Or for bedste dokumentarfilm 2005 Paris Festival de Programmes Audiovisuels. FIPA 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Bedste dokumentarfilm:
Søren Fauli
Mikala Krogh
2005 Sevilla Festival de Cine 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412