Sveriges Television

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Kæmpen 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sameblod 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Springfloden 2016 Produktionsselskab Tv-serie
Martha & Niki 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
De Sorte Pantere 1967-1975 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Miraklet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fjällbackamorden: Vänner för livet 2013 Produktionsselskab Tv-film
Fjällbackamorden: I betraktarens öga 2012 Produktionsselskab Tv-film
Hinsehäxan 2012 Produktionsselskab Tv-film
Simon 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Odjuret 2011 Produktionsselskab Tv-film
De halvt dolda 2009 Produktionsselskab Tv-serie
Selma 2008 Produktionsselskab Tv-film
Lögnens pris 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Lasermannen 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Coachen 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Fire nuancer af brun 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krøniken 2004 Produktionsselskab Tv-serie
Eiffeltornet 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den 5. kvinde 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Livshunger 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Fru Marianne 2001 Produktionsselskab Tv-film
The working of Utopia (Donya Feuer, SE/DK/DE, 2000) 2000 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Labyrinten 2000 Produktionsselskab Tv-serie
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Chock. Liftarflickan 1997 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Kan du fløjte, Johanna? 1994 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Se døden... 1991 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Triers element 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Den tavse krig 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eventyrlandet 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Bödeln och skökan 1986 Produktionsselskab Tv-film
Strindberg - et liv 1985 Produktionsselskab Tv-serie
Homo Aquatilis 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Oscar - 3 dele Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I det vita rummet Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
Bedste dokumentarfilm 2014 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2014 Ai Weiwei The Fake Case
Special Jury Mention 2014 Yangon, Human Rights Film Festival 2014 Ai Weiwei The Fake Case
The Interfilm Church Prize:
Søren Kragh-Jacobsen
2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Best Actor:
Peter Plaugborg
2013 Montreal World Film Festival 2013 Miraklet

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412