Asta Film ApS

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Produktionsselskab
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Cykelmyggens far 2016 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Max Pinlig På Roskilde 2012 Produktionsselskab
Max Pinlig 2 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Simon 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Max Pinlig 2 - Sidste Skrig 2011 Produktionsselskab
Broderskab 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Broderskab 2009 Produktionsselskab
Max Pinlig 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Max Pinlig 2008 Produktionsselskab
Nåletræer 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Aqua - den amerikanske drøm 1998 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Robert, YouBio Publikumprisen Bedste Børnefilm:
Lotte Svendsen
2013 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2013 Max Pinlig på Roskilde - nu med mor
Jury Award:
Nicolo Donato
2011 Bangalore Queer Film Festival 2011 Broderskab
Bedste Film 2010 Antwerpen European Youth FF of Flanders 2010 Max Pinlig
Juryens Special Pris 2010 MiFo 2010 Broderskab
Bedste Film 2010 Kiev Molodist Int. Film Festival 2010 Broderskab
Robert, Bedste børne- og familiefilm 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Max Pinlig
Speciel Omtale, Børn 2009 Berlinale 2009 Max Pinlig
Hovedpris - De gyldne sutsko:
Lotte Svendsen
2009 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2009 Max Pinlig
Bedste Film 2009 Rome International Film Festival 2009 Broderskab
Den Gyldne Sommerfugl 2009 Rome International Film Festival 2009 Broderskab
Bedste Mandlige Skuespiller:
David Dencik
2009 Tallinn Black Nights Film Festival 2009 Broderskab
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412