Super16

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Aqua Mamas 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sombra 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Halvmand 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Søstre 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Honey, Don't Quit Your Day Job! 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
King 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
B 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Shoot for the Moon 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Natasja Jensen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Best Man 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drengeliv 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
True Love 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Daimi 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Versioner 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Barvalo 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drengestreger 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Thy som tilstand 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Waiting for Phil 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Load 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Imellem sort og hvid 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
How to Say Goodbye 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fjorten år og to nætter 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Liv 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Før stormen 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tomrum 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden der arbejdede på et spejl 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ord 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vejen til Paradis 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kys min bror 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manipulation 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Berik 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Stefan 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Engle i sneen 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et hus af glas 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
TeddyBoy 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
From Palestine with Love 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bellum 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Thorshammer 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Au pair 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Neel 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Huset overfor 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Andre mennesker 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dagen efter 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Heart of Mine 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dinosaurs Will Die 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mesopotamia 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snooze 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cathrine 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kaktus 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Matjulskis 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Black Man 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Panser 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Uden titel 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vinterferie 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mon petit-enfant 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Meet me in Berlin 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gaven 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Marts 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden fra Panama 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mum 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Terapi 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ørn 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sofies session 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Instinkt 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hej hej Nikolaj 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En røverhistorie 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En aften i Operaen 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
1624 V 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Regler for krig 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fucking 14 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En lille død 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Louise 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vakuum 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den nye lejer 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Afveje 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lauges kat 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
This is Me Walking 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Søster 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sover du 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Således skete det 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem rum 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forventningens glæde 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Afsked 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dani 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Små mænd med store problemer 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Orkideen 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cool Girl 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En anden pige 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fangen 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Limbo 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Middagen 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Farvel 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Eje veje væk 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den store forskel 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Efterladt 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
6 onsdage 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prisen 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bånd 1: Ernst 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Blind Date 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Salon Bitten 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lykkejægerne 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den jyske forbindelse 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nana 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nytårsaften 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Special Mention 2012 Prague Short Film Festival 2012 Til alle mine venner
Kunstneriske pris 2012 Odense Internationale Film Festival 2012 Daimi
Publikums Prisen 2012 Odense Internationale Film Festival 2012 Daimi
Ungdomsjuryens pris for bedste nationale film 2012 Odense Internationale Film Festival 2012 Daimi
Ungdoms Juryens Pris 2011 Odense Internationale Film Festival 2011 Til alle mine venner
New European Talent Award 2011 Bristol Brief Encounters Short Film Festival 2011 Til alle mine venner
Special Mention 2010 Angers Premiers Plans 2010 Cathrine
Grand Prix de la Semaine de la Critique 2010 Semaine de la Critique, Cannes 2010 Berik
Nomineret til European Film Awards 2010 Ghent Flanders Int. Film Festival 2010 Berik
Best Short Fiction 2010 Ghent Flanders Int. Film Festival 2010 Berik
Best Short Fiction 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Cathrine
Bedste danske kort fiktion 2009 Odense Internationale Film Festival 2009 Cathrine
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412