Danish Documentary Production

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Safari 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2017 Produktionsselskab
Den anden side 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Produktionsselskab
A Year of Hope 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bugs 2016 Produktionsselskab
Børnene på Putins losseplads 2016 Produktionsselskab
Mand falder 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gode liv 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fever 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Food Smart Cities prisen 2016 Torino, Cinemambiente 2016 BUGS
Grand Prix 2015 Ile de France, FIFE, Environmental Film Festival 2015 Så meget godt i vente
Nicholas School Environmental Award:
Phie Ambo
2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Bedste Dokumentar 2015 Copenhagen TV Festival 2015 Ekstra Bladet uden for citat
Best Documentary Price 2015 Trieste Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Omtale, Internationale Jury 2015 ZagrebDox 2015 Børnene på Putins losseplads
Ungdoms Juryens Pris 2015 Geneve, Forum on Human Rights 2015 Børnene på Putins losseplads
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2015 Oslo EuroDoc Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
2nd Prize for Best Documentary 2015 Madrid, Documenta Madrid 2015 Børnene på Putins losseplads
VIKTOR Main Competition International Doc 2015 München Documentary Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Millenium Award for Bedste dokumentarfilm 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Brussels One World International Human Rights Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Best International Feature Award 2015 Auckland, Documentary Edge Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Det estoniske folks pris 2015 Anthropology Film Festival Pärnu 2015 Børnene på Putins losseplads
Best Documentary Award 2015 Valletta Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Audience Award 2015 Bremen, Favourites Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Speciel Jury Pris Internationel Dokumentar 2015 Hot Springs Documentary Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Ungdoms Jury Prisen 2015 Nuremberg, International Human Rights Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Hovedpris - Dokumentarfilm 2015 Miskolc, James CineFest International Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Best Cinematography 2015 Gdansk DocFilm Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Best Documentary Award 2015 Valetta Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Small Mirror of Art DocFest 2015 Moscow, Andrey Tarkovsky International Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Adward Club 418 Mirror of Art DocFest 2015 Moscow, Andrey Tarkovsky International Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Podgorica, Underhill Int. Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Berlins Favorit Pris 2015 Berlin Favourites Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Bedste dokumentarfilm 2014 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2014 Ai Weiwei The Fake Case
Special Jury Mention 2014 Yangon, Human Rights Film Festival 2014 Ai Weiwei The Fake Case
Special Jury Award 2014 Amsterdam, IDFA 2014 Børnene på Putins losseplads
Grand Prix 2014 Moscow, ArtDocFest 2014 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Mention 2012 New York Tribeca Film Festival 2012 Ballroom dancer
Special Mention 2012 Warszawa, Against Gravity 2012 Ballroom dancer
Bedste nordiske dokumentarfilm 2012 Oulu Nordisk Panorama 2012 Ballroom dancer
Innovation Award 2012 Rhode Island Int. Film Festival 2012 Ballroom dancer
Politikens Puplikumspris 2012 CPH:DOX 2012 En mors kamp for et normalt liv
Best Documentary Award:
Eva Mulvad
2011 Karlovy Vary International Film Festival 2011 Det gode liv
Doc Alliance Award 2011 CPH:DOX 2011 Det gode liv
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412