New Danish Screen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Wolf and Sheep 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Charmøren 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den Skyldige 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et familieforetagende 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
NABOspionen 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Shelley 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
No Regrets 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
37 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
In the Dark Room 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forældre 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Shepherd Lonely 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Machine 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I dine hænder 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Afvej 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fremtidsvej 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mordene på Katarina 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rastløs 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Riders 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Klumpfisken 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Baby 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Seven Boats 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mekanikerne 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Våbenbrødre 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mini 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Void 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Girl and the Dogs 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Listen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vi er journalister 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En god død 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
2 piger 1 kage 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Afterparty 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pine Ridge 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under den samme himmel 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drømmen om en familie 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Exodus 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Produktionsselskab Interaktive projekter
48 Hour Games 2013 Produktionsselskab Interaktive projekter
Moon rider 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Searching For Bill 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Limboland 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og Jesper 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Fedeora Award Film Critic Assoc.:
Milad Alami
2017 San Sebastian International Film Festival 2017 Charmøren
1-2 Competition Main Award 2017 Warsaw International Film Festival 2017 Charmøren
Silver Hugo - New Directors Comp. 2017 Chicago International Film Festival 2017 Charmøren
NDR-Filmpreis 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Charmøren
Best Actor 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Special Mention, Ecumenical Jury 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Europa Cinemas Label distribution award 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Junior Jury's First Prize 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
FIPRESCI Special Mention 2017 Warsaw, Era New Horizons Film Festival 2017 Vinterbrødre
New Talent Award 2017 CPH PIX 2017 Vinterbrødre
Special Jury Award for Best Director - Bronze 2017 Thessaloniki International Film Festival 2017 Vinterbrødre
Special Mention for the sound of the film 2017 Thessaloniki International Film Festival 2017 Vinterbrødre
FIPRESCI Special Mention 2017 Thessaloniki International Film Festival 2017 Vinterbrødre
Lună Plină 2016 Transilvania International Film Festival 2016 Shelley
ART CINEMA AWARD of CICAE 2016 Cannes, Festival de 2016 Wolf and Sheep
Best Director 2016 Moscow Int. Film Festival 2016 37
Kritikernes Pris 2016 Moscow Int. Film Festival 2016 37
Silver Mèliés 2016 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2016 Forældre
Bedste skuespiller:
Søren Malling
2016 Valetta Film Festival 2016 Forældre
Bedste nordiske film:
Samanou Acheche Sahlstrøm
2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
FIPRESCI AWARD:
Samanou Acheche Sahlstrøm
2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
Debutantprisen:
Samanou Acheche Sahlstrøm
2015 Brussels Film Festival 2015 I dine hænder
Special Mention, Debutantprisen:
Jeppe Rønde
2015 Göteborg International Film Festival 2015 Bridgend
Best Actress 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Bridgend
Best Cinematography:
Magnus Nordenhof Jønck
2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Bridgend
Best Editor:
Olivier Bugge Coutté
2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Bridgend
Distributionspris:
Jeppe Rønde
2015 Brussels Film Festival 2015 Bridgend
Bedste Fotografering:
Magnus Nordenhof Jønck
2015 Cracow Netia Off Camera International Film Festival 2015 Bridgend
Prix AQCC - Critics Award:
Jeppe Rønde
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Bridgend
Special Mention - Cinematography:
Magnus Nordenhof Jønck
2015 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2015 Bridgend
Best actress 2015 Palma de Mallorca Evolution IFF 2015 Bridgend
Best Cinematography 2015 Palma de Mallorca Evolution IFF 2015 Bridgend
Best Mid Length Documentary 2014 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2014 Sort hvid dreng
Robert, Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Danmarks Film Akademi 2014 2 piger 1 kage
Robert, Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 2 piger 1 kage
Best actress 2014 Gijon International Film Festival 2014 2 piger 1 kage
Best Screenplay 2014 Gijon International Film Festival 2014 2 piger 1 kage
Robert, Bedste Lange Dokumentarfilm 2014 Danmarks Film Akademi 2014 Drømmen om en familie
Robert, Bedste Lange Dokumentarfilm 2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Drømmen om en familie
Bedste lange dokumentarfilm 2014 Fredrikstad, Nordic Docs 2014 Drømmen om en familie
Best International Film 2013 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013 Searching For Bill
REEL TALENT AWARD:
Daniel Dencik
2012 CPH:DOX 2012 Moon rider
NORDIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Searching For Bill
SONIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Sort hvid dreng
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation 2011 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2011 Limboland
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation:
Martin de Thurah
2008 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2008 Ung mand falder
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412