FilmFyn

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Brakland 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Med hensyn til julen 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Dan Dream 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Præsidenten fra Nordvest 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Good Favour 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Der kommer en dag 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Swinger 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En chance til 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Josefines bondegård 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Grisebasserne 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Gederne 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Kaninerne 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Køkkenhaven 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Hundehvalpen 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Griseslagtning 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Jul på gården 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En vred mand 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mod toppen af bjerget 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En du elsker 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
1864 2014 Produktionsselskab Tv-serie
I lossens time 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Antboy 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bølger af tid 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På tredjedagen 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Simon 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hjemve 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Publikumspris 2017 Würzburg International Film Weekend 2017 Der kommer en dag
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Juryen Pris (Fiktionsfilm) 2016 Sarasota Film Festival 2016 Mænd og høns
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Audience Award:
Zentropa Entertainments3 ApS
Jesper W. Nielsen
2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
Méliès d' Argent Pris:
Anders Thomas Jensen
2015 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2015 Mænd og høns
Bedste Komedie:
Anders Thomas Jensen
2015 Austin Fantastic Fest 2015 Mænd og høns
Speciel Mention 2015 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2015 Mænd og høns
Jury Award:
Susanne Bier
Anders Thomas Jensen
2015 Beaune International Thriller Film Festival 2015 En chance til
Special Mention:
Jesper Morthorst
2015 Katowice International Festival of Film Producers Regiofun 2015 Stille hjerte
Audience Award:
Bille August
Jesper Morthorst
2015 Katowice International Festival of Film Producers Regiofun 2015 Stille hjerte
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Bedste Mandlige Birolle 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Bedste Danske Film 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Årets Manuskript 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
1. Pris, Bedste Instruktør 2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Antboy
Bedste kvindelige skuespiller 2014 festroia setubal 2014 En du elsker
CICAE pris 2014 festroia setubal 2014 En du elsker
Audience Award - Best International Feature:
Pernille Fischer Christensen
Sisse Graum Jørgensen
2014 Los Angeles Film Festival 2014 En du elsker
Costume Design 2014 Chicago International Film Festival 2014 Kapgang
SIGNIS Jury Award 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 En chance til
Best Actress:
Maria Bonnevie
2014 Abu Dhabi Middle East International FF 2014 En chance til
Bedste kvindelige skuespiller 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 Stille hjerte
The Interfilm Church Prize:
Søren Kragh-Jacobsen
2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412